Blandras.se

Denna sida startades 2006 av den enkla anledningen att det inte fanns någon sida på Internet som hyllade våra älskade blandrashundar. Jag var själv lycklig ägare till en blandrashund och jag tyckte ibland att andra människor såg ner på henne för att hon inte hade stamtavla.

Beslutade mig därför att göra en enkel hemsida. Från början lät jag människor maila in en bild och en kort beskrivning av sina blandrashundar och jag la sedan in dessa på hemsidan. Det blev ganska mycket jobb med detta när bilderna började strömma in så 2008 la jag ner denna idén på grund av tidsbrist.

Blandras.se

Försökte sedan sätta upp ett galleri med hundbilder där besökarna på sidan själv fick lägga in sina bilder, men tyvärr det blev hackat och en del lättklädda bilder lades in. Plockade från början bort dessa genast och uppgraderade galleriet. Detta fortsatte dock och till slut blev jag rätt trött på att göra detta helt onödiga arbete. Så efter ett par år la jag även där ner möjligheten att skicka in bilder.

Tiden har gått och sidan har haft några år på nacken – och jag har har inte hunnit med att göra så mycket, men nu har jag precis (mars 2013) flyttat över hemsidan i en modernare miljö. Den är nu byggd i en WordPress-applikation. Hoppas framöver kunna hitta en funktion för att kunna få in bilder på alla fina blandraser. Ha lite tålamod – hoppas det ska vara möjligt inom kort!!

Tack för ni besöker Blandras.se!

Vänliga hälsningar

Webmaster